Tencent kondigt persconferentie aan over Nintendo Switch-lancering in China

Tencent kondigt persconferentie aan over Nintendo Switch-lancering in China

Volgende week houden Tencent en Nintendo een persconferentie over de lancering van de Switch in China.

Tencent Holdings, een van de grootste internetbedrijven en ontwikkelaars ter wereld, heeft aangekondigd dat het op 2 augustus een persconferentie organiseert in samenwerking met Nintendo. Het persevenement vindt plaats in Shanghai en staat in het teken van de lancering van de Nintendo Switch in China. De afgelopen dagen heeft Tencent al verschillende Switch-gerelateerde sociale kanalen opgezet.

In april werd al bekendgemaakt dat Nintendo en Tencent goedkeuring hadden gekregen van de lokale overheid om de Nintendo Switch te distributeren. Nadat het verbod op gaming hardware in China werd opgeheven in 2015, wordt dit de eerste keer in bijna twintig jaar dat een Nintendo-console verkocht gaat worden op de Chinese markt.

Recentelijk werd nog aangekondigd dat Tencent gaat samenwerken met The Pokémon Company, om een aantal games gebaseerd op de franchise te maken. Om hoeveel spellen het gaat en specifieke titels zijn nog niet onthuld, maar wel is bekend dat deze worden ontwikkeld door TiMi Studio Group, een onderdeel van Tencent.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou