Tag Heuer brengt nieuwe Mario Kart-horloges uit

Tag Heuer brengt nieuwe Mario Kart-horloges uit

Horlogemaker Tag Heuer brengt voor de tweede maal een tweetal horloges gebaseerd op Mario Kart uit.

Waar de twee horloges vorige keer smartwatches waren, daar zijn het nu analoge versies. Er zijn twee versies: de Chronograph met een oplage van 3000 stuks van 4150 euro en de Tourbillon Chronograph met een oplage van 250 stuks van 24.750 euro. 

De duurste variant heeft, zoals de naam al aangeeft, een tourbillon. Dat is een mechaniek waarmee de invloed van zwaartekracht op een uurwerk wordt verminderd, zodat de horloge preciezer de tijd aangeeft. Verder bevatten beide horloges elementen die bekend zullen zijn voor Mario Kart-fans. Hieronder zijn de horloges te zien.

De Chronograph komt op 20 oktober uit, de Tourbillon Chronograph heeft nog geen releasedatum. De horloges worden niet direct in Nederland verkocht, dus geïnteresseerden zullen moeten importeren. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Tag Heuer Mario Kart

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

25k, bijna voor niks!

0
test

@Tinus Tussengas-1 en daar kan in de loop de jaren misschien de prijs omhoog schieten, besef dat rolexen alleen maar duurder, denk dat die 250 stuks nog wel een aantal k duurder word nadat ie uitverkocht is.

0

@hulstpower zeker waar. Maar ik zou mn geld dan eerder in aandelen stoppen. Over een langere periode levert dat meer op.

0

Heb er maar gelijk vijf van besteld....

0

Aanbevolen voor jou