Switch-versie Nier: Automata wordt vanmiddag mogelijk aangekondigd

Switch-versie Nier: Automata wordt vanmiddag mogelijk aangekondigd

Tijdens de Nintendo Direct Mini vanmiddag wordt mogelijk een Nintendo Switch-versie van de actie-rpg Nier: Automata onthuld.

Vorige week liet de Spaanse journalist Nacho Requena weten dat er vandaag - op 28 juni - een NIntendo Direct zou worden uitgezonden die zich richt op third party-games. Gisteren is deze Direct daadwerkelijk aangekondigd. Requena lijkt dus meer te weten en heeft inmiddels hints gegeven over wat kijkers kunnen verwachten.

Zo meldt hij niet alleen dat de pas voor Xbox en Playstation onthulde Persona-games naar Switch komen, hij claimt mogelijk ook dat er een Switch-versie van Nier: Automata wordt aangekondigd. Hij hintte namelijk naar een game die ergens in 2017 of 2018 uitkwam, en plaatste op Twitter daarna een gifje met Nier-regisseur Yoko Taro.

Nier Automata verscheen in 2017 en staat bekend om de bijzondere verhaalvertelling rondom de androids 2B en 9S. Het spel wordt uitgegeven door Square Enix en is ontwikkeld door PlatinumGames. Eerder kwam de game al uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

De Nintendo Direct wordt vanmiddag om 15:00 uur uitgezonden en duurt ongeveer 25 minuten. Buiten het feit dat het om third party-games draait is officieel nog niets bekend over de inhoud.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb dit spel geprobeerd voor de PS4, maar het wist me niet te grijpen.

0

@Luigi1985 Ik had hetzelfde. Ik heb dat vaker bij Japanse games vooral waarvan het verhaal te vaag voor woorden is. Dan doet het me gewoon weinig

0
test

Ik heb deze game meerdere keren uitgespeeld op de Xbox en het is echt een top game! Echter denk ik niet dat ik €60,- ga betalen om 'm nogmaals te spelen.

0

Aanbevolen voor jou