Switch-versie Nier: Automata draait in 1080p en 30 frames per seconde

Switch-versie Nier: Automata draait in 1080p en 30 frames per seconde

De pas aangekondigde Nintendo Switch-versie van Nier: Automata draait in een resolutie van 1080p en in 30 frames per seconde.

Dat werd via het Japanse officiële Twitter-account van de franchise bekendgemaakt. Het gaat hierbij wel om de resolutie wanneer de console in de dock staat. Wanneer het spel in handheldmodus wordt gespeeld, draait de game in 720p.

Eerder deze week werd tijdens een Nintendo Direct Mini aangekondigd dat Nier: Automata naar Nintendo Switch komt. Het gaat daarbij om de nieuwe The End of the YoRHa Edition van de game, waarin alle reeds uitgebrachte dlc en exclusieve kostuums zitten. De game komt op 6 oktober uit op Switch.

Nier Automata verscheen in 2017 en staat bekend om de bijzondere verhaalvertelling rondom de androids 2B en 9S. Het spel wordt uitgegeven door Square Enix en is ontwikkeld door PlatinumGames. Eerder kwam de game al uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hieronder is de aankondigingstrailer nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 -Bijna onspeelbaar- is echt zwaar overdreven. Als dat zo was dan zouden ze de game niet eens uitbrengen op de Switch.

0
test

Zolang de game echt 1080p30 haalt ben ik tevreden, maar ik wil het eerst nog eens zien.

0

Aanbevolen voor jou