Switch Online-leden kunnen Mario Kart 8 Deluxe-dlc alvast preloaden

Switch Online-leden kunnen Mario Kart 8 Deluxe-dlc alvast preloaden

Mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement en een uitbreidingspakket kunnen de eerste acht dlc-parcoursen voor Mario Kart 8 Deluxe alvast preloaden.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. De eerste golf aan tracks die onderdeel zijn van de Booster Course Pass komen vrijdag uit. Door de dlc alvast te preloaden, kunnen mensen op vrijdag meteen aan de slag.

Dit en volgend jaar verschijnen er in totaal zes 'sets'. In elk pakket zitten er acht parkoersen. Spelers kunnen voor 24,99 euro een uitbreidingspas kopen zodat ze alle tracks kunnen downloaden zodra ze uitkomen. Mensen die een abonnement op Nintendo Switch Online en het uitbreidingspakket van de service hebben, kunnen zolang ze lid blijven kosteloos de nieuwe tracks spelen.

De eerste acht circuits bestaan uit Paris Promenade, Tokyo Blur en Ninja Hideaway uit Mario Kart Tour, Toad Circuit uit Mario Kart 7, Choco Mountain uit Mario Kart 64, Coconut Mall uit Mario Kart Wii, Shroom Ridge uit Mario Kart DS en Sky Garden uit Mario Kart: Super Circuit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd naar de kwaliteit van de banen als je er op aan het racen bent. Op de plaatjes en paar stukjes video lijken de banen vele malen minder in kwaliteit te zijn en lijken wel direct uit een mobilephone game te komen. Maar, ik ga nog niet oordelen voor ik zelf over die banen aan het scheuren ben met mijn kids dit weekend. ;)

0

Idd wat hierboven al word aangegeven het ziet er minder uit maar ik hoorde dat een aantal van deze banen uit die mario kart voor ios en android komen dus dat mogen ze best een beetje bijwerken gezien we er toch 25eu voor neerleggen.

0

Aanbevolen voor jou