Super Nintendo World wordt om middernacht in nieuwe Direct getoond

Super Nintendo World wordt om middernacht in nieuwe Direct getoond

Nintendo zendt vannacht een Direct-livestream uit waarin het Super Nintendo World-gedeelte in Universal Studios Japan centraal staat.

De Direct wordt precies om middernacht Nederlandse tijd uitgezonden en is in de video hieronder te zien. Het bedrijf waarschuwt daarbij dat er geen games in de uitzending worden getoond - de Direct draait geheel om het pretpark. De uitzending duurt ongeveer een kwartier.

Eigenlijk had het Super Nintendo World-gedeelte in Universal Studios Japan dit jaar al open moeten gaan. Vanwege de uitbraak van corona liep het echter vertraging op. Nu moet het ergens in het voorjaar van 2021 opengaan.

Het Super Nintendo World-pretpark is al jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Bezoekers doen een polsbandje om dat is verbonden met een app, waardoor er muntjes verzameld kunnen worden. Ook zijn er attracties gebaseerd op Mario Kart, Mushroom Kingdom en het kasteel van Princess Peach. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat park ziet er echt supergaaf uit, maar vraag me af wat er echt te doen is... Ik denk dat je er binnen een uurtje wel weer uit bent.

0

Aanbevolen voor jou