Super Nintendo World wordt exact nagemaakt in Minecraft

Super Nintendo World wordt exact nagemaakt in Minecraft

Super Nintendo World wordt vrijwel identiek nagemaakt in Minecraft. 

Het duurt niet lang meer voordat de deuren van Super Nintendo World open worden gegooid in Universal Studios Japan. Toch zal het er van een bezoekje voor veel mensen voorlopig niet van komen. Speciaal voor hen werkt Minecraft-fanatiekeling Dippy22 aan een kopie van het pretpark in Minecraft.

De maker van het virtuele pretpark geeft aan dat alles in zijn creatie één op één is nagemaakt vanuit foto's en plannen van Super Nintendo World. Het pretpark is momenteel voor 45 procent af en alles wat er staat komt volledig overeen met het originele park. Verder geeft Dippy22 aan dat dit soort ondernemingen nog redelijk nieuw zijn voor hem en dat hij de hulp van ervaringsdeskundigen zeker verwelkomt.

Het Super Nintendo World-pretpark was jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Bezoekers dragen een polsbandje waarmee ze interactie kunnen hebben met de omgeving. Zo kunnen er via een app op de smartphone muntjes verzameld worden. Ook staan er diverse attracties gebaseerd op Nintendo-franchises, waaronder een Mario Kart-achtbaan. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat blijft toch een oude Minecraft-traditie: zodra er iets bijzonders wordt gebouwd of neergezet, wordt het binnen de kortste keren nagebouwd. :)

0

Aanbevolen voor jou