Super Nintendo World opent op 4 februari 2021 deuren

Super Nintendo World opent op 4 februari 2021 deuren

Super Nintendo World gaat op 4 februari 2021 open in Universal Studios Japan.

Het gedeelte van het pretpark dat geheel om Nintendo's populaire franchises draait had eigenlijk al dit jaar open moeten gaan, maar dat werd uitgesteld in verband met het coronavirus. Eerder dit jaar werd er gepraat over een opening ergens begin volgend jaar, en nu is de precieze datum dus bekend.

Het Super Nintendo World-pretpark is al jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Bezoekers doen een polsbandje aan dat is verbonden met een app, waardoor er muntjes verzameld kunnen worden. Ook zijn er attracties gebaseerd op Mario Kart, Mushroom Kingdom en het kasteel van Princess Peach. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Er is inmiddels meer informatie naar buiten gekomen over één van de attracties. Mario Kart: Koopa's Circuit is een augmented reality-ervaring waarin spelers in een levensechte kart zitten met een ar-bril op. Vervolgens wordt de illusie gecreëerd dat men door Bowser's Castle en over Rainbow Road racet. Hoewel de attractie op rails is, kunnen spelers power-ups verzamelen en hun best doen een race te winnen. In een Twitter-thread meldt een Bloomberg-redactrice ook dat Nintendo naast het Mario-gedeelte van het park ook een Donkey Kong-gebied bouwt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij was alleen die screenshot echt van de mariokarts die je 2sec zag. De rest was volgens mij gewoon met de computer gemaakt.

0

Ik weet niet wat ik nu eigenlijk zag, een tilt shift camera standpunt van een klein druk iets. Uiteindelijk een niet verplaatsbare kermis waar de carrousel geen paardjes heeft maar Yoshi’s Maar kom toch maar zelf even kijken das goed voor je.

0

Aanbevolen voor jou