Summer Game Fest wordt in 2023 ook fysiek gehouden

Summer Game Fest wordt in 2023 ook fysiek gehouden

Summer Game Fest moet volgend jaar zowel een fysiek als digitaal evenement worden.

Dat heeft organisator en presentator Geoff Keighley bevestigd aan het einde van de Kick Off Live-presentatie gisteravond. "Ik vind het geweldig om aan te kunnen kondigen dat Summer Game Fest in juni 2023 terugkeert als een digitaal en fysiek evenement, om zo de gamegemeenschap samen te brengen."

Op wat voor manier Summer Game Fest precies fysiek gehouden gaat worden, is niet bekend. Mogelijk komt er een manier voor gamers om een fysieke beurs te bezoeken en aankomende games te spelen. Dit jaar konden wel al enkele journalisten een fysiek evenement bezoeken om enkele games uit te testen, maar dit was voor een selecte groep van voornamelijk Amerikaanse redacteuren.

Dit jaar wordt Summer Game Fest voor de derde keer gehouden. Het is een soort overkoepelende naam voor allerlei presentaties die gamebedrijven uitzenden, alsmede de gisteren uitgezonden Kick Off Live-show met daarin diverse aankondigingen. 

Dit jaar gaat E3 in zijn geheel niet door, dus Summer Game Fest dient ook als een soort vervanging. Organisator ESA gaf eerder aan dat E3 volgend jaar wel wel digitaal en fysiek gehouden moet worden. Het is niet bekend in hoeverre E3 en Summer Game Fest daardoor volgend jaar in elkaars vaarwater komen te zitten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tof voor de mensen die ook fysiek teleurgesteld willen worden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou