Summer Game Fest-livestream wereldwijd 27 miljoen keer bekeken

Summer Game Fest-livestream wereldwijd 27 miljoen keer bekeken

De Summer Game Fest Kick Off Live-show is dit jaar wereldwijd meer dan 27 miljoen keer bekeken.

Dat heeft organisator en presentator Geoff Keighley aangekondigd. De show, die op 9 juni werd uitgezonden, is volgens hem daardoor de meest succesvolle editie tot nu toe met een stijging in kijkers van 8 procent ten opzichte van vorig jaar. 

Tijdens de show werden diverse games getoond, waaronder The Last of Us: Part 1 - een remake van de eerste The Last of Us, Call of Duty: Modern Warfare 2, The Callisto Protocol en Street Fighter 6.

Onder Summer Game Fest vielen ook diverse andere streams, waaronder de State of Play van Sony, de Capcom Showcase en de Xbox en Bethesda Games Showcase. Keighley heeft eerder al bevestigd dat volgend jaar Summer Game Fest zowel een fysieke als virtuele ervaring moet worden. E3, dat dit jaar niet doorging, heeft echter laten weten volgend jaar ook weer zowel fysiek als digitaal terug te willen keren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Je kent hem persoonlijk?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Aldodilly Moet dat dan? Ik ken Hitler ook niet persoonlijk en ik kan toch veilig concluderen dat dat een klootzak was. Niet dat ik Geoff Keighley met Hitler wil vergelijken, maar je snapt wat ik bedoel ;)

0

Aanbevolen voor jou