Stray Gods-trailer onthult releasedatum en sterrencast

Stray Gods-trailer onthult releasedatum en sterrencast

Muzikale rpg bevat onder anderen Laura Bailey, Troy Baker en Ashley Johnson

Summerfall Studios heeft de eerste trailer onthuld voor haar aankomende musical-rpg, Stray Gods. De game verschijnt op 3 augustus voor pc.

Stray Gods heeft een sterrencast aan stemacteurs, onder wie Laura Bailey, Troy Baker, Janina Gavankar, Ashley Johnson, Felicia Day en Anjali Bhimani. De game is geschreven door Dragon Age-schrijver David Gaider en volgt het verhaal van een jonge vrouw genaamd Grace (Laura Bailey) die speciale krachten krijgt van de 'laatste Muze' wanneer ze sterft.

Grace wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van bovenstaande Muze en heeft drie dagen om haar onschuld te bewijzen voordat haar familie, mythische wezens genaamd de Chorus, haar executeren.

De trailer geeft verder ook een voorproefje van enkele nummers van Journey-componist Austin Wintory.

Stray Gods is succesvol gecrowdfund op Fig in 2019 en heeft daarna financiering ontvangen van de Australische overheidsinstantie VicScreen. Het spel is uiteindelijk opgepikt door uitgever Humble Games.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"een jonge vrouw genaamd Grace (Laura Bailey) die de kracht van het krijgt kreeg van de 'laatste Muze' wanneer ze sterft." leest makkelijk weg hoor, haha

0
test

@archangel1110 Haha excuus, het is aangepast!

0

Aanbevolen voor jou