Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin komt op 6 april naar Steam

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin komt op 6 april naar Steam

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is vanaf 6 april verkrijgbaar via Steam.

Dat hebben uitgever Square Enix en ontwikkelaar Team Ninja aangekondigd. Op 18 maart 2022 kwam de game al uit op Epic Games Store en PlayStation- en Xbox-consoles.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin combineert snelle actie met het soulslike genre. Hoofdpersonage Jack moet allerlei uitdagingen zien te overkomen om het licht uit de kristallen terug te brengen naar Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis wordt geteisterd.

Erik Nusselder gaf een 6,5 aan het spel op Gamer.nl: "Het verhaal van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is zó slecht dat het bijna weer goed wordt. Bijna, maar niet helemaal. Onder die lelijke koortsdroom gaat wel een interessant en diepgaand vechtsysteem schuil, wat de game uit de verdoemenis trekt."

De producent van Stranger of Paradise, Tetsuya Nomura, liet begin dit jaar weten dat men openstaat voor een vervolg op de game als fans dat graag genoeg willen. "Het zou helpen als mensen die dit horen er weer met tien andere mensen over praten. Als er veel mond-op-mondreclame plaatsvindt, kunnen we in de toekomst misschien verder praten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou