Stemactrice hint naar nieuwe Xenoblade Chronicles-game

Stemactrice hint naar nieuwe Xenoblade Chronicles-game

Een stemactrice heeft gehint naar een nieuw deel in de Xenoblade Chronicles-reeks.

Jenna Coleman, de stem Princess Melia Antiqua in de rpg-reeks en ook bekend van haar televisierollen in Doctor Who en Victoria, werd door een fan gevraagd hoe ze de rol in de game te pakken kreeg. Dat gebeurde in juni, maar onlangs werd de video ontdekt door fans en heeft het meer tractie gekregen.

"Het ging via mijn agent en ik deed het... god, wanneer was de eerste game? Tien jaar geleden? Het was lang geleden. Ik deed het nog voor Doctor Who en toen ze de tweede game maakten, vroegen ze me terug te komen. Ik denk dat ze er nog een gaan doen. Is dat bekend? Ik weet het niet... ja, ik denk dat ze er nog een gaan doen... ik weet niet zeker of ik dat mag zeggen."

Nintendo en ontwikkelaar Monolith Soft hebben geen derde deel aangekondigd. Na het origineel uit 2010 en het vervolg op de Switch is wel een remaster van de eerste game uitgekomen. Op de Wii U is daarnaast het spel Xenoblade Chronicles X verschenen. Verder assisteert Monolith Nintendo met het maken van diverse games, waaronder Zelda: Breath of the Wild en Splatoon 2. Het bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid, met in totaal vier verschillende kantoren in Japan.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ow dit zou wel erg vet zijn.

0

Aanbevolen voor jou