Steam organiseert Going Rogue-festival met kortingen op games

Steam organiseert Going Rogue-festival met kortingen op games

Op dit moment is er een 'Going Rogue'-festival bezig op Steam, waarbij spelers kortingen kunnen krijgen op diverse games in onder andere roguelike en roguelite genres.

De uitverkoop loopt tot 9 mei en bevat allerlei kortingen op roguelike en roguelite games. Ook soulslikes en metroidvania's zijn met korting te koop.

Onder de games die met korting worden aangeboden, vallen onder andere Rogue Legacy 2, Sekiro: Shadows Die Twice, Dead Cells, Slay the Spire, Star Wars Jedi: Fallen Order en Nioh: Complete Edition.

Verder worden voor de hierboven genoemde genres duidelijke definities gegeven in artikelen, zodat mensen meer te weten komt over roguelikes, roguelites, soulslikes en metroidvania's.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Rogue legacy 2 net gekocht op steam ook voor als mijn steamdeck eindelijk eens binnen komt. Eerste indruk positief speelt lekker weg

0

Ik kan Nightmare Reaper echt hard aanbevelen. Ik heb er al vele tientallen uren inzitten, het is echt lekker strakke en snelle FPS gameplay waar je als een ninja te werk kunt gaan. En hij is nu "klaar", de laatste content die is toegevoegd maakt het bijna oneindig speelbaar middels new game+ modes en diverse arenas. Het enige wat ik echt zou willen is dat het coop play mogelijkheden had. Maar eigenlijk is de gehele lijst van afgeprijsde games echt heel sterk, je kunt bijna niet een slechte keuze maken.

0

Aanbevolen voor jou