Stardew Valley-maker toont nieuwe game Haunted Chocolatier

Stardew Valley-maker toont nieuwe game Haunted Chocolatier

Eric 'ConcernedApe' Barone heeft een screenshot gedeeld van zijn nieuwe game Haunted Chocolatier.

De game werd vorig jaar al aangekondigd middels een trailer, maar sindsdien is het erg stil rondom het project. Om die stilte te doorbreken heeft Barone een enkele nieuwe screenshot op social media gedeeld. Even later deelde hij nog een screenshot van dezelfde omgeving, maar dan met de camera dichterbij het hoofdpersonage.

Verder laat Barone weten hoe de ontwikkeling verloopt. "Het gaat aardig, maar het kost veel tijd om een game te maken en ik bouw dit spel vanuit niets op (op enkele elementen die ik hergebruik van Stardew Valley na dan). Ik ben nog maar op de helft van een lange rit."

Het lijkt er dan ook op dat het spel voorlopig niet uitkomt. Barone liet ook nog weten dat de game verder geen connectie met Stardew Valley heeft. "Het is een losstaande game met een eigen identiteit, het is geen Stardew 2. Maar misschien delen de games wat lore met elkaar, ik heb nog niet precies vastgelegd op welke manier de spellen met elkaar verbonden zijn."

Spelers moeten in Haunted Chocolatier ingrediënten verzamelen om chocolade mee te maken en die vervolgens weer verkopen. Volgens de ontwikkelaar zit het spel echter vol met andere bezigheden, maar daar heeft hij nog niet veel over gedeeld. De game is in ontwikkeling voor pc, al wil Barone het spel uiteindelijk ook op andere platforms uitgeven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bummer dat het nog zo lang gaat duren maar het zal de moeite van het wachten meer dan waard zijn. Stardew Valley is echt een geweldige game. Heb er meer dan 500 uur inzitten en dat is alleen de Switch versie. Ben inderdaad heel benieuwd of en zo ja hoe de game een link legt met Stardew Valley. Maar het moet geen Stardew Valley 2 worden inderdaad want dan zou je in herhaling vallen. Dat bepaalde assets zoals sprites voor fruit en zo herbruikt worden, prima toch? Waarom zou je een banaan een geheel nieuwe sprite geven?

0

Aanbevolen voor jou