Stand With Ukraine Humble Bundle bevat zo'n 120 games

Stand With Ukraine Humble Bundle bevat zo'n 120 games

Humble Games heeft een Humble Bundle online geplaatst met ongeveer 120 games, waarbij alle opbrengsten naar Oekraïne gaan.

De bundel is tot aankomende vrijdag beschikbaar en bevat games als Spyro Reignited Trilogy, Back 4 Blood, Kerbal Space Program, System Shock: Enhanced Edition, Sunset Overdrive, Fable Anniversary, Metro Exodus en meer. De bundel bevat ook boeken. In totaal is de bundel 2.336,48 euro waard.

Men kan de bundel kopen door op zijn minst 36,39 euro over te maken, al mag meer ook. Alle opbrengsten gaan naar Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps en Direct Relief. Op moment van schrijven is er al meer dan 3,7 miljoen euro opgehaald.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Nou, daar zullen ze blij mee zijn zeg, dat jij achter ze staat. Poeh zeg, nou, wat zullen ze daar een steun aan hebben. Ik mag hopen dat je gewoon geld hebt gestort of iets anders nuttigs hebt gedaan in plaats van alleen maar dit soort zinloze kreten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@The_Stifmeister Wat een onnodig zure reactie. Geldt ook voor waterdemoon.

0

@The_Stifmeister Wie ben jij om de autoriteit te zijn over wie wat mag zeggen over deze oorlog? Omdat je een tientje of 2 hebt gedoneerd? Nou, poeh hoor, dat je 1/1000e van je disposable income hebt uitgegeven. Daar zullen ze blij mee zijn!

0
test

@coola tja, ik heb 90% van de games ook maar de 10% die ik niet heb, heb ik zelf gebruikt en de rest weggeven aan vrienden.

0

@coola kneus vh jaar 2022 is er weer

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@waterdemoon Ik neem aan dat je dan jezelf bedoelt. Kan niet anders met zo'n reactie.

0
test

@coola Ik sta alleen niet achter het feit dat ze crypto gaan legaliseren.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Mooi initiatief zeg! Gelijk gekocht! Heb ook al meegedaan met de 'This war of mine' actie.

0
test

@lennisdubbers Echt he. Die collectieve verontwaardiging terwijl je verder nooit iemand hoort over andere oorlogen. Maar nu zie je alle simpeltjes opeens op een game site roepen hoe erg ze het vinden. Inclusief sneue hashtags. Genant gewoon.

0
test

@The_Stifmeister Net zoals van die mensen die alleen in rouw zijn als een dierbare van hen overlijdt, terwijl er dagelijks wereldwijd zoveel mensen overlijden. Het is wat he, die selectieve droefheid.

0

Aanbevolen voor jou