Square Enix stopt met ondersteunen Chocobo GP

Square Enix stopt met ondersteunen Chocobo GP

Square Enix stopt met het ondersteunen van de Nintendo Switch-game Chocobo GP.

Dat maakt het bedrijf bekend middels een blogpost. De aankondiging komt negen maanden na de release van de game. De game blijft speelbaar, maar na het vijfde seizoen krijgt het geen grootschalige updates meer. Er komen geen nieuwe maps, personages en seizoenspassen meer.

Tot slot is de verkoop van de in-game valuta Mythril in de Nintendo eShop per direct stopgezet. De in-game winkel verdwijnt op 6 januari. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen, dus Square Enix roept op om de valuta tijdig uit te geven in de in-game winkel. "Bedankt voor het spelen. We hopen dat jullie Chocobo GP met plezier blijven spelen," laat de ontwikkelaar weten in het bericht.

In Chocobo GP racen spelers met verschillende Chocobo - de vogelachtige wezens uit de Final Fantasy-reeks. De verschillende parcoursen spelen zich dan ook af in bekende Final Fantasy-gebieden. Spelers kunnen daarnaast tijdens het racen Magicites vinden en gebruiken om tegenstanders mee te dwarsbomen. De game is sinds 10 maart te spelen op Nintendo Switch.  

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo enorm jammer. Ik keek hier naar uit. Totdat het spelmodel bekend werd gemaakt. Dit hebben ze zelf verziekt.

0
test

@Rainking Wat was het spelmodel?

0
test

@whaha Dat je na 1 keer opstarten geen zin meer had omdat je dood gegooid werd met ingame valutas.

0
test

Dus eigenlijk hetzelfde wat er is gebeurd met Babylon Fall? Ook een game van Square Enix. Oh, en laten we niet vergeten dat Marvel Avengers hard heeft gefaald. Alweer een game van Square Enix. Misschien moeten zij geen live service games maken....

0

Aanbevolen voor jou