Square Enix Montréal heet nu Studio Onoma

Square Enix Montréal heet nu Studio Onoma

Square Enix Montréal heeft een nieuwe naam gekregen; de ontwikkelaar staat vanaf nu bekend als Studio Onoma.

Eerder dit jaar werd Square Enix Montréal - samen met Crystal Dynamics en Eidos Montréal - door Square Enix verkocht aan Embracer Group. Aangezien de ontwikkelaar geen onderdeel meer is van Square Enix, is het logisch dat de naam nu veranderd is.

De studio heeft diens website ook vernieuwd. Daarop is onder andere een tijdlijn van de ontwikkelaar te zien. In 2011 werd de studio opgericht. Sindsdien heeft het games zoals Hitman Go, Lara Croft Go, Hitman Sniper: The Shadows en Tomb Raider Reloaded ontwikkeld.

Onoma is het Griekse woord voor 'naam'. Volgens de tekst op de website "bieden namen eindeloze mogelijkheden. Ons talent als studio lag altijd bij het feit dat we onszelf konden evolueren en aanpassen aan trends en veranderingen in de markt. Onze rebranding naar Studio Onoma is weer een transformatie waar we enthousiast over zijn."

In augustus dit jaar dook de naam Studio Onoma al op via de Canadese Trademarks Database-website. Toen werd echter nog gespeculeerd dat het om een nieuwe studio van Square Enix ging, maar dat is dus niet het geval.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou