Square Enix kondigt vervolg op Voice of Cards aan

Square Enix kondigt vervolg op Voice of Cards aan

Square Enix heeft een vervolg op Voice of Cards: The Isle Dragon Roars aangekondigd, genaamd Voice of Cards: The Forsaken Maiden.

Afgelopen oktober kwam Voice of Cards: The Isle Dragon Roars uit. Het is een rpg die zich afspeelt in een wereld van zwaarden en tovenarij, die geheel wordt gespeeld met kaarten. Yoko Taro - bekend van Nier - was de creative director en Keiichi Okabe verzorgde de muziek, terwijl Kimihiko Fujisaka de personages ontwierp.

Het vervolg heet dus Voice of Cards: The Forsaken Maiden en het komt op 17 februari uit op PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam. De game speelt zich af op een reeks eilanden die dreigen vernietigd te worden. Het is aan de held van het verhaal om de eilandbewoners te redden en wederom gevechten met kaarten te beslechten.

De eerste game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Voice of Cards: The Isle Dragon Roars is als een warme D&D-sessie op een druilerige herfstavond. De alwetende en altijd pratende verteller neemt je mee op een meeslepend avontuur dat zich puur aan de hand van kaarten aan je ontvouwt. Je fantasie en het scherpe schrijfwerk van Nier-bedenker Yoko Taro doen de rest."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou