Splinter Cell VR en Ghost Recon Frontline geannuleerd

Splinter Cell VR en Ghost Recon Frontline geannuleerd

Ubisoft heeft vier games geannuleerd, waaronder Splinter Cell VR en Ghost Recon: Frontline.

Dat deed het bedrijf tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers. Splinter Cell VR werd in 2020 tegelijk met de Oculus Quest 2 aangekondigd, maar veel was er nog niet over bekend. Ubisoft kondigde toen ook een vr-game gebaseerd op Assassin's Creed aan en dat spel is tot zover bekend niet geannuleerd. Eind vorig jaar werd overigens aangekondigd dat het bedrijf aan een remake van de eerste Splinter Cell werkt.

Ubisoft heeft ook Ghost Recon: Frontline geannuleerd. De free-to-play battle royale-game werd vorig jaar aangekondigd. Er werden ook tests gehouden met spelen, maar gamers reageerden over het algemeen negatief over het project. De andere twee geannuleerde games waren nog niet aangekondigd, dus het is niet duidelijk om wat voor spellen het gaat.

Ubisoft kondigde tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers ook aan Avatar: Frontiers of Pandora en een kleinere, nog onaangekondigde game uitgesteld te hebben naar het volgende fiscale jaar, dat loopt van april 2023 tot en met maart 2024.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet zo vreemd. De VR markt is te klein dus voor hun zal er wellicht meer geld ingestoken worden dan ze uiteindelijk terugverdienen.

0
test

Losers

0

Aanbevolen voor jou