Splatoon 3 is in drie dagen tijd meer dan 3,45 miljoen keer verkocht in Japan

Splatoon 3 is in drie dagen tijd meer dan 3,45 miljoen keer verkocht in Japan

Splatoon 3 is in de eerste drie dagen sinds release meer dan 3,45 miljoen keer verkocht in Japan.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Het gaat om fysieke en digitale exemplaren bij elkaar opgeteld. Nog nooit is een Switch-game - of een game an sich - in de eerste drie dagen zo vaak verkocht in het thuisland van het bedrijf. Er zijn nog geen verkoopcijfers van de game uit andere regio bekend.

Splatoon 3 is sinds afgelopen vrijdag wereldwijd verkrijgbaar. In de Splatoon-games nemen Inklings en Octolings het tegen elkaar op in schietwedstrijden. In plaats van met kogels, schieten de teams met verf. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om arena's zoveel mogelijk in de kleur van het team te verven. Net als Splatoon 2 heeft Splatoon 3 een singleplayercampagne. Deze heet ‘De terugkeer van de Mammalianen’. De game speelt zich af in de nieuwe locaties Splatsville en Splatlands. Ook de coöpstand Salmon Run is teruggekeerd.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Splatoon 3 is een uitstekend vervolgdeel dat vooral doorpakt op de beste aspecten van deel een en twee. Alles werkt net even logischer en draait zoals je mag verwachten, van de kenmerkende gameplay tot de menu’s. Behalve een uitgebreidere, leuke singleplayercampagne, hoef je echter niet op veel nieuws te rekenen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Netjes

0

Aanbevolen voor jou