Spirituele opvolger Syndicate Wars onthuld op Kickstarter | Gamer.nl

Spirituele opvolger Syndicate Wars onthuld op Kickstarter | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Op de Kickstarter-pagina valt te lezen dat de ontwikkelaar 350.000 Engelse pond nodig heeft voor het maken van de game. De Kickstarter loopt over 30 dagen af. Satellite Reign wordt een real-time strategie game met verschillende kla en. Spelers nemen controle over een organisatie van vier agenten die in een cyberpunk-stad proberen de macht over te nemen. Wat ze met die macht doen, is aan de speler.

Teams kunnen compleet aangepast worden naar de smaak van de speler. Zo is het mogelijk om goed te worden in hacken, waardoor er toegang verkregen kan worden tot de gebouwen van de vijand. Het is echter ook mogelijk om met het gebruik van direct geweld te winnen. Volgens de Kickstarter-pagina dient de drukke stad niet alleen als setting, maar bootst het ook op een realistische manier een drukke metropool na. Overdag lopen er veel onschuldige mensen over de straat, terwijl 's nachts criminele organisaties de macht hebben. Onschuldige mensen, politie en soldaten moeten allemaal op een unieke manier reageren op de acties van de speler.

De game wordt ontwikkeld met de Unity-engine en verschijnt voor PC, Mac OS en Linux. Een releasedatum is nog niet gegeven. Vorige maand werd er al gehint naar de game, toen een teaser video online verscheen.Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou