Spelers van nieuwe MMO beïnvloeden televisieserie | Gamer.nl

Spelers van nieuwe MMO beïnvloeden televisieserie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De MMO wordt gebaseerd op een compleet nieuwe franchise. Zowel de game als de televisieserie moeten tegelijk verschijnen. De acties die spelers ondernemen in de game moeten invloed hebben op wat er in de televisieserie gebeurt.

"In deze revolutionaire titel zullen de acties van spelers de richting van de televisieserie beïnvloeden. Daarnaast hebben gebeurteni en in de serie ook invloed op de game", aldus Trion Worlds. De uitgever heeft nog geen verdere details gegeven over het naamloze project.

Red Faction

Syfy werkt sinds kort veel samen met uitgevers van games. Zo kondigde de televisiezender aan bezig te zijn met een televisiefilm over THQ's Red Faction-reeks. De film dient mogelijk ook als pilot voor een televisieserie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou