Speeltests van nieuwe De Sims-game Project Rene begonnen

Speeltests van nieuwe De Sims-game Project Rene begonnen

EA is begonnen met het organiseren van speeltests van Project Rene, de nieuwe De Sims-game.

Dat liet het bedrijf weten in een uitgebreide nieuwe video rondom de game, die hieronder te bekijken valt. Regisseur Gran Rodiek meldt dat de interne tests die worden gehouden "nog maar het begin van een ongelooflijk lange reis" zijn. 

Een kleine selectie aan spelers kunnen specifieke onderdelen van de game uittesten in deze tests. Zo kon men het aanpassen van meubels al uitproberen, waarbij bijvoorbeeld de stijl van een bepaald item gekopieerd kan worden naar een ander item. 

EA kondigde Project Rene vorig jaar aan. "We bouwen een next-generation Sims-game dat tegelijk als creatief platform dient", aldus vicepresident van de franchise Lyndsay Pearson. "We vinden De Sims die jullie kennen en waar jullie van houden opnieuw uit met nieuwe manieren om te spelen. Dit is de toekomst van De Sims, gebouwd op de fundering van de charmante Sims, krachtige gereedschappen en betekenisvolle verhalen."

Uniek aan de game wordt dat spelers zowel alleen als met anderen kunnen samenwerken. Daarbij kunnen niet alleen patronen en kleuren van objecten zoals meubels aangepast worden, maar zelfs de vorm van objecten. Verder legt EA de nadruk op het feit dat dezelfde ervaring op alle beschikbare platforms aangeboden moet worden, inclusief mobiel.

EA moet in de loop van de tijd vaker video's delen over Project Rene. Gespeculeerd wordt dat de game uiteindelijk uitgroeit tot De Sims 5, al is dit vooralsnog niet officieel bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kunnen ze niet normaal praten, wat een gigantische woke saus over dit hele filmpje.

0
test

@TommyVercetti Waar heb jij het nu weer over?... De video is over het algemeen Amerikaans, met redelijk Amerikaanse taferelen.

0

Aanbevolen voor jou