Speel net zo goed als Fatal1ty met Fatal1ty 2020 muis | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Creative, en ook wij, krijgen geen genoeg van Fatal1ty, want de naam van de wereldberoemde gamer is opnieuw op een stukje hardware geplakt. Naast moederborden en geluidskaarten is het dit keer een muis, waarmee Johnathan “Fatal1ty” Wendel gamertjes naar het Creative kamp moet lokken.

Het is trouwens niet zomaar een muis: "Met de Fatal1ty 2020 muis hoop ik de droom van gamers, om op een profe ioneel niveau te spelen, in vervulling te laten gaan. Maar als ze denken me te kunnen verslaan, dan moeten ze weten dat ik deze muis ook zal gebruiken" aldus Wendel, die gisteren in zijn eigen stand nog aan het kortste eind trok.“We joined forces with Fatal1ty to develop the ultimate gaming arsenal when we co-designed the Fatal1ty 2020 Mouse. We incorporate a cutting-edge G-Weight™ system and we set a new standard with 2400cpi to provide a competitive advantage,”

De muis gebruikt een 2400cpi HD-Optix laser engine, heeft "Zero-resistance Teflon" voetjes en Exclusieve SpeedWire™ zero-oxygen koper bedrading, maar een kniesoor die daar op let, het gaat tenslotte om de naam Fatal1ty. Het speeltje komt begin dit jaar uit, en kost 50 dollar voor het klootjesvolk, de echte hardcore gamers mogen 70 dollar voor de pro-versie neerleggen.

Met dank aan Lennie voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou