Soundtrack Tony Hawk Pro Skater HD bekend | Gamer.nl

Soundtrack Tony Hawk Pro Skater HD bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De soundtrack bestaat deels uit nummers van de eerste twee Tony Hawk-games en deels uit nieuwe nummers. De nummers uit Tony Hawk’s Pro Skater 2 zijn:  Bring the Noise van Anthrax en Chuck D, When Worlds Collide van Powerman 5000, Heavy Metal Winner van Consumed, May 16 van Lagwagon, No Cigar van Millencolin en You van Bad Religion. Daarnaast bevat de soundtrack Superman van Goldfinger, dat in de eerste game zat. 

De nieuwe nummers zijn: The Bomb van Pigeon John, We the People van Lateef the Thruthspeaker, Marathon Mansion! Van Pegasuses-XL, Teenage Blood van Apex Manor, Please Ask for Help van Telekinesis, Flyentology (Ca ettes Wont’t Listen Remix) van EI-P en Trent Reznor en USA van Middle Cla Rut. Tony Hawk Pro Skater HD komt in juni uit voor Xbox Live Arcade en Playstation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou