Soundtrack The Super Mario Bros. Movie nu te streamen

Soundtrack The Super Mario Bros. Movie nu te streamen

De soundtrack bestaat uit 37 nummers

De officiële soundtrack van The Super Mario Bros. Movie staat nu op streamingdiensten.

Mensen kunnen de soundtrack nu op steamingdiensten zoals Spotify beluisteren. Het gaat om 37 nummers, die in totaal een uur en 28 minuten beslaan.

35 van de nummers zijn gecomponeerd door Brian Tyler, die ook de muziek voor diverse Fast & Furious-films en The Expendables-trilogie maakte, alsmede Assassin's Creed 4: Black Flag. De andere twee nummers zijn Peachers - Bowser's Song, die is geschreven door Jack Black, en de Mario Brothers Rap uit de Mario-tekenfilm uit de jaren 90.

Via Iam8bit kan overigens de fysieke versie van de soundtrack gereserveerd worden op cd, vinyl en cassette.

The Super Mario Bros. Movie is sinds eerder deze week overal in de bioscoop te zien. Nintendo produceerde de Super Mario-film in samenwerking met het animatiebedrijf Illumination, bekend van films als Minions en Sing. De film kent een sterrencast aan stemacteurs- en actrices, met onder meer rollen voor Chris Pratt als Mario, Jack Black als Bowser, Anya Taylor-Joy als Prinses Peach en Seth Rogen als Donkey Kong.

Jacco Peek was positief in de Gamer.nl-recensie van de film: "Zie The Super Mario Bros. Movie dan ook vooral als een grappige kinderfilm met een zee aan knipogen voor de fan. Heb je écht niks met Nintendo of de iconische loodgieter, dan kun je hem prima aan je voorbij laten gaan. Heb je echter warme herinneringen aan een van de vele games, dan is een bioscoopbezoek de moeite waard, en staan er in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer films op je te wachten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik heb de film gisteren avond gezien. Vond het een leuke film maar begrijp wel dat men zegt als je niks met gaming of mario hebt je de film beter niet kan zien. Had me vader mee genomen en ik had beter alleen kunnen gaan. Want ik betrapte hem de hele tijd op zijn hightech horloge te spelen in plaats van te kijken.

0

Aanbevolen voor jou