Soulslike-metroidvania Biomorph onthuld

Soulslike-metroidvania Biomorph onthuld

Gisteren is Biomorph onthuld. De game moet het metroidvaniagenre met de soulslike combineren.

In Biomorph gebruiken spelers hun skills om een grote, gevarieerde spelwereld te verkennen. Er zijn zestien verschillende omgevingen, optionele baasgevechten, excentrieke NPC's en talloze geheimen om te verkennen.

Spelers nemen de vorm en krachten van vijanden over wanneer ze deze vijanden doden, maar vijanden leren daardoor ook nieuwe krachten, wat het spel continu uitdagend moet maken, ook wanneer men terugkeert naar eerder bezochte plekken.

Verder kan men de stad Blightmoor opnieuw opbouwen en naar eigen smaak aanpassen. Men kan de inwoners van dit dorp leren kennen om zo meer te weten te komen over het dorp.

De game wordt ontwikkeld door Lucid Dreams Studio, bekend van de tweedimensionale actiegame Legends of Ethernal. Biomorph moet ergens in 2023 uitkomen op Steam en Nintendo Switch. Hieronder is de onthullingstrailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien een domme vraag maar wat is precies het soulslike gedeelte hiervan? Doet mij gewoon denken aan Hollow Knight. Is het soulslike sausje dat je je experience kwijt raakt als je dood bent? Of dat het moeilijk is? Want dat vind ik de meeste metroidvania's vaak wel.

0
test

Het is gewoon een action adventure game, alles is tegenwoordig souls like..

0

Aanbevolen voor jou