Sony kondigt Borderlands 2 aan voor PlayStation VR | Gamer.nl

Sony kondigt Borderlands 2 aan voor PlayStation VR | Gamer.nl

Sony heeft ter viering van het tweejarig bestaan van PlayStation VR een vr-versie van Borderlands 2 aangekondigd.

Sony laat in de blog weten met meerdere ontwikkelaars samengewerkt te hebben om, ter viering van het tweejarig bestaan van PlayStation VR, verschillende nieuwe titels uit te brengen. De software verschilt van nieuwe games tot demo's en dlc.

Onder deze titels bevindt zich de vr-versie van Borderlands 2. Ontwikkeld door Gearbox Software levert deze game een grote dosis aan immersie aan spelers terwijl ze de wereld van Pandora al schietend en stelend verkennen.

PlayStation VR

Naast Borderlands 2 VR zijn er ook andere titels uitgelicht, zoals Tetris Effect dat komt van dezelfde ontwikkelaars van de puzzelgame Lumines. Tetris Effect lanceert op 9 november.

Ook wordt er op 16 oktober een gratis demo uitgebracht voor Astro Bot Rescue Mi ion. Als laatst verschijnt er op diezelfde dag dlc voor de game New Firewall Zero Hour.

PlayStation VR lanceerde in 2016 en is een goedkoper alternatief voor de headsets van Oculus en HTC. Deze headsets vereisen tevens een krachtige game-pc, waar bij de PlayStation VR alleen een PlayStation 4 nodig is.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou