Sony komt met PlayStation Plus-verjaardagsactie | Gamer.nl

Sony komt met PlayStation Plus-verjaardagsactie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wie in de actieperiode een PlayStation Plus-lidmaatschap aanschaft of verlengt, kan kiezen uit één van de volgende twee deals: drie maanden gratis lidmaatschap bij een jaarabonnement, of een regulier jaarabonnement met daarbij gratis Sega Rally Online Arcade. Wie voor Sega Rally Online Arcade kiest, houdt de game altijd in zijn bezit, ook als zijn of haar PlayStation Plus-abonnement ten einde komt. Dit vormt een uitzondering op andere gratis via Plus te downloaden titels, die alleen te spelen zijn met een PlayStation Plus-abonnement.

Als kers op de verjaardagstaart houdt Sony ook een loterij waar iedereen die ná 3 augustus PlayStation Plus-lid is, automatisch aan meedoet. De hoofdprijs hiervan is een megapakket aan Sony-prijzen ter waarde van ruim 4000 euro, met daarin onder andere een 46-inch Sony Bravia 3D-tv, een 320 GB PlayStation 3, een PSP Go en diverse PS3-games. Specifieke details zijn op de Europese PlayStation Blog te vinden, waar ook de winnaars bekend zullen worden gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou