Sony komt met betaald abonnement PlayStation Plus | Gamer.nl

Sony komt met betaald abonnement PlayStation Plus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Consumenten met dit abonnement "krijgen jaarlijks allerlei PlayStation Network-games, PS One-kla iekers, premium avatars en dynamische thema's ter waarde van ten minste €200 in handen", schrijft PlayStation op zijn website. Alle gratis content die een gebruiker ontvangt tijdens de duur van het abonnement, raakt hij wel kwijt bij opzegging.

Daarnaast kunnen abonnees twee keer per maand een game een uur lang uitproberen voordat ze besluiten tot een eventuele aankoop over te gaan. Ook krijgen ze eerder toegang tot sommige bèta's en demo's dan mensen met een gratis abonnement en kunnen ze kiezen om op gezette tijden automatisch updates en demo's te ontvangen voor hun PlayStation 3. 

Amerikaanse PS3-eigenaars betalen hiervoor 49,99 dollar per jaar of 17,99 dollar per drie maanden. Nederlandse prijzen zijn nog niet bekendgemaakt. PlayStation Netwerk-functies die op dit moment gratis zijn, zullen ook gratis blijven.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou