Sony-hoofd: '79,99 euro is een eerlijke prijs voor PS5-games'

Sony-hoofd: '79,99 euro is een eerlijke prijs voor PS5-games'

Sony Interactive Entertainment-president Jim Ryan geeft in een interview met href="https://www.telegraph.co.uk/gaming/features/playstation-ceo-jim-ryan-70-fair-price-ps5-games-launch-line/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">The Telegraph</a>aan dat hij 70 pond (ongeveer 79,99 euro) een eerlijke prijs vindt voor nieuwe PlayStation 5-games.

"Als je het aantal uren aan vermaak van een videogame meet, zoals Demon's Souls ten opzichte van elke andere vorm van vermaak, dan denk ik dat het een eerlijke vergelijking is", zegt Ryan nadat hem wordt gevraagd of de prijsverhoging ten opzichte van PlayStation 4-games eerlijk is.

Ook gaat Ryan in op het gerucht dat Sony nog hogere adviesprijzen overwogen zou hebben door te zeggen dat het 'absoluut onwaar' is. "Ik kan geen voorspellingen doen voor iets wat wel of niet in de toekomst verandert. Ik zeg dat de geruchten over hogere prijzen voor first-party-games in de lanceerperiode absoluut onwaar zijn."

Tot slot wordt Jim Ryan gevraagd over de hoeveelheid games die ook op de PlayStation 4 verschijnt. Volgens de CEO worden alle PS5-versies vanaf de grond af aan opgebouwd voor de nieuwe console en kan de PlayStation 4-community niet te vroeg achtergelaten worden. Of God of War ook op de PlayStation 4 verschijnt, kon hij niet onthullen.

De PlayStation 5 verschijnt op 19 november in Nederland. De meeste van Sony's eigen titels hebben een adviesprijs van 79,99 euro.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gezien de alsmaar stijgende ontwikkelingskosten ben ik het wel met hem eens. Ik vind het prima. Ik koop zelden spellen op dag 1 en dus voor de volle prijs. Meestal wacht ik tot dat spellen nog maar de helft kosten of minder.

0
test

@Vriess ook stijgend aantal spelers. Ik vind het bizar dat die games zo duur zijn. Koop sowieso al niks meer bij launch, laat ze eerst maar even patchen, dan betaal ik daarna met liefde voor een betere versie van een game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dan volstaat zijn argument niet bij een (mini) game als Spiderman waar je na 9 uur wel doorheen bent.

0

Aanbevolen voor jou