Sony en Microsoft erkennen Zelda: Tears of the Kingdom-release op Twitter

Sony en Microsoft erkennen Zelda: Tears of the Kingdom-release op Twitter

'Veel plezier daarboven, Hylians'

Zowel Sony als Microsoft hebben gisteren op Twitter erkenning gegeven aan de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Nu tweet het officiële Xbox-account wel vaker over producten van concurrerende bedrijven, maar Sony PlayStation doet dit wat minder vaak, wat de tweet des te opvallender maakt. "Veel plezier daarboven, Hylians", zo werd op het PlayStation Twitter-account geschreven, terwijl Xbox meldde: "Het is fijn om terug te zijn in Hyrule".

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is gisteren op Nintendo Switch verschenen en lijkt uit te groeien tot een grote hit. Wereldwijd worden er hoge cijfers aan de game uitgedeeld, met een Metacritic-gemiddelde van 96.

Ron Vorstermans gaf op Gamer.nl een 10 aan het spel: "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sympathiek

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ja zeker en ben tor nu toe zeer onder de indruk, het is echt Breath of the wild maar dan veel uitgebreider en met meer karakter. Jij?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Mmo-veteran ja helemaal met je eens, en dan was men hier bang dat het de zelfde map was en niks bijzonders. Altijd vertrouwen gehad in Nintendo met een 3d zelfda. Moest snoop nog overtuigen hier paar weken geleden.

0

Aanbevolen voor jou