Sonic Frontiers is ruim 3 miljoen keer verkocht

Sonic Frontiers is ruim 3 miljoen keer verkocht

Grenzeloos

De game Sonic Frontiers is 3,2 miljoen keer verkocht, tot aan maart 2023. Dat blijkt uit jaarcijfers van uitgever Sega.

In het jaarverslag worden de prestaties van Sonic 'sterk' genoemd, samen met die van Persona 5 Royal. Ook is er een 'recordbedrag' verdiend aan het licentieren van de blauwe egel.

Sega ziet daarnaast dat de kracht van het merk groeit door films, animatieseries en andere samenwerkingen. Volgens het verslag is er daarom ook een derde film in de maak, plus een exclusieve serie voor Paramount+.

Sonic Frontiers kwam op 8 november 2022 uit voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, Nintendo Switch en pc. De game ontving wisselende kritieken. Erik Nusselder gaf de game in onze recensie een 5,5: "Sonic Frontiers maakt op werkelijk geen enkel vlak indruk. Achter het technische drama, de simpele puzzels en saaie combat zit wel iets van een blauwdruk voor een goede driedimensionale Sonic-game, maar dan moet je wel heel erg goed zoeken."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En dat voor zo’n matige game. Bizar.

0
test

@The_Stifmeister Tjah blijkbaar delen veel mensen die mening niet. Ik zelf durf deze game niet eens te proberen omdat ik aanvoel dat het niks is.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik heb m voor m’n zoon van 6 gekocht, die is helemaal Sonic-fan. Hij vermaakt zich er kostelijk mee maar ik vind m echt heel slecht.

0

Aanbevolen voor jou