Sonic-filmregisseur zou graag Super Smash Bros. verfilmen

Sonic-filmregisseur zou graag Super Smash Bros. verfilmen

Jeff Fowler, de regisseur van de Sonic the Hedgehog-films, zou graag een film maken gebaseerd op de Super Smash Bros.-games.

De website ComicBook vroeg aan Fowler of hij interesse zou hebben in een film gebaseerd op Smash Bros., aangezien Sonic daar ook in voor komt. "Niets zou mij blijer maken dan alle personages in een battle royale gooien en een Smash Bros. doen."

Fowler geeft daarbij wel aan dat er een kleine kans is dat hij daar ooit aan mag werken. "Dat zou waarschijnlijk flink wat werk van advocaten kosten voordat het kan gebeuren. Maar Mario en Sonic in de ring krijgen, dat zou iedereen graag zien, toch? Dat zou een klassieker zijn."

Er zijn inmiddels twee Sonic-films gemaakt - de tweede draait nu in de bioscoop - en er komt ook een derde aan. Verder wordt er aan een serie rondom Knuckles gewerkt en krijgt Tails volgens geruchten zijn eigen film. Nintendo werkt daarnaast met Illumination en Universal Pictures aan een Mario-animatiefilm met Chris Pratt in de hoofdrol, die eind dit jaar in de bioscoop moet draaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kan niet wachten tot Nick Fury Kirby uitnodigt voor de Avengers

0
test

De wereld van Mario is fantastisch en leent zich uitstekend voor een film.. Animatie film that is.. de flater met echte leute staat nog steeds op mijn netvlies gebrand.. ouch..

0

Aanbevolen voor jou