'Sonic 3 & Knuckles keren terug in nieuwe collectie'

'Sonic 3 & Knuckles keren terug in nieuwe collectie'

Volgens ingewijde Zippo keert Sonic 3 & Knuckles terug in een nieuwe collectie.

Zippo, die een goede reputatie heeft op het gebied van onaangekondigde games voorspellen, geeft op zijn website aan dat er ook veranderingen worden doorgevoerd in de game. Mogelijk gaat het daarbij om muziek, die volgens sommige medewerkers gecomponeerd zou zijn door Michael Jackson, maar het project verliet en niet vermeld wilde worden in de credits.

Sonic 3 & Knuckles betreft een dubbelpakket van Sonic The Hedgehog 3 en Sonic & Knuckles. De titels werden aanvankelijk ontwikkeld als één game, maar uiteindelijk in respectievelijk 1993 en 1994 los uitgebracht. Via een adapter is het echter mogelijk om de games alsnog te combineren.

Eerder dit jaar gaf Sega aan de dertigste verjaardag van de Sonic-franchise groots te willen vieren met onder andere nieuwe games. Vorige maand bleek al dat Sonic Colors mogelijk een remaster krijgt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sonic 3 & Knuckles blijft na Sonic 2 mijn favoriete Sonic spel.

0
test

Nice. Sonic 3 was mijn eerste goede kennismaking met Sonic. Ik kende Sonic 1 van master System al wel naar dat is niet te vergelijken vind ik. Ik zie wel graag een nieuwe collectie komen. Hopelijk niet enkel deze 2 games maar net als de Sonic Gems en dergelijke een collectie met meer games. Heb hier wel zin in. En ik heb deze games niet in mijn bezit dus wil hier best wat voor betalen.

0

Aanbevolen voor jou