Sonic 2 heeft beste openingsweekend ooit voor gamefilm in VS

Sonic 2 heeft beste openingsweekend ooit voor gamefilm in VS

Sonic the Hedgehog draait sinds vrijdag in Amerikaanse bioscopen en heeft sindsdien meer geld opgehaald dan andere gamefilms in het eerste weekend.

Dat meldt Comicbook. De film heeft sinds vrijdag 71 miljoen dollar in Amerikaanse bioscopen verdiend. Dat is niet alleen meer dan het eerste weekend van de eerste Sonic-film - daarmee werd 58 miljoen dollar opgehaald - maar ook het beste openingsweekend voor een gameverfilming ooit.

Sonic the Hedgehog 2 is ook al in Nederlandse bioscopen te zien. Sonics stem wordt ingesproken door Ben Schwartz, terwijl ook James Marsden en Jim Carrey (Dr. Robotnik) rollen hebben. Tails en Knuckles hebben in de tweede film grotere rollen. Er komt ook een derde Sonic-film, een serie met Knuckles en volgens geruchten een film rondom Tails.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Ga hem deze week met mijn broer kijken in de bioscoop. Ook samen naar de eerste Sonic film geweest en hebben ons daar prima mee vermaakt.

0
test

Ik geloof het best, voordeel van deze is dat het een echte familiefilm is, en daarmee dus voor een veel groter publiek toegankelijk is. Of het ook wat is, is natuurlijk een 2e.

0

Aanbevolen voor jou