Solid Snake-stemacteur maakt tv-serie van American McGee's Alice

Solid Snake-stemacteur maakt tv-serie van American McGee's Alice

Er komt een televisieserie gebaseerd op gamereeks American McGee's Alice en David Hayter wordt de schrijver en showrunner.

Dat meldt Deadline. Hayter heeft eerder de scripts van enkele X-Men-films, The Scorpion King en Watchmen geschreven en is onder gamers vooral bekend als de stem van Solid Snake uit de Metal Gear Solid-reeks, voordat Kiefer Sutherland die rol vanaf Ground Zeroes overnam.

Radar Pictures heeft de rechten op de verfilming van de EA-franchise. Het is nog niet bekend op welke zender of via welk steaming platform de serie uitgezonden moet worden.

American McGee's Alice, een duistere versie van het Alice in Wonderland-verhaal, verscheen in 2000. In 2011 kwam het vervolg Alice: Madness Returns uit. De reeks heeft in de afgelopen decennium een cultstatus gekregen en een schare groep fans gekregen. Vorig jaar liet McGee weten graag ooit nog een derde deel te ontwikkelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jaaa dit waren zo vette games. Daar kan vast wel een leuke serie van gemaakt worden.

0

Op zich vind ik dit wel mooi, want de wereld die in Mcgee's Alice wordt opgebouwd is prachtig (en nog verknipter dan het bronmateriaal). De Burton film en slecht ontvangen sequel (die ik persoonlijk vele malen beter vond, maar wie ben ik) probeerde echter iets soortgelijks te doen, dus ik hoop dat dit nog een beetje wil landen. "American McGee's Alice, een duistere versie van het Alice in Wonderland-verhaal, verscheen in 2000" Ja nee want het originele verhaal is unicorns and rainbows :) Zelfs de Disney tekenfilm is vrij... apart.

0

Aanbevolen voor jou