Skyrim Anniversary Edition komt mogelijk naar Nintendo Switch

Skyrim Anniversary Edition komt mogelijk naar Nintendo Switch

The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition is mogelijk in ontwikkeling voor Nintendo Switch.

Een Switch-versie van de game heeft in Taiwan namelijk een leeftijdsclassificatie gekregen. Op deze manier worden wel vaker aankomende games te vroeg onthuld. Inmiddels is de vermelding van de officiële website gehaald, maar Switch Brasil heeft er tijdig een screenshot van gemaakt.

De Anniversary Edition van Skyrim verscheen afgelopen jaar al op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en bevat alle content rondom de game die sinds release is uitgekomen, waaronder alle uitbreidingen en diverse content uit de Creation Club. 

Aangezien de reguliere versie van Skyrim ook voor de Switch verkrijgbaar is, lijkt het logisch dat de Anniversary Edition ook naar de console komt. Bethesda is inmiddels echter wel overgenomen door Microsoft, al staat laatstgenoemde bedrijf er uitgaande van eerdere releases - zoals Minecraft - voor open om games op concurrerende systemen uit te brengen. Vooralsnog is het bestaan van Skyrim: Anniversary Edition voor Switch echter niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

voor wat? een grafische upgrade nu met het uiterlijk van de ps4?

0

@xXDannyNLXx ... voor wat er in de tekst staat. Het is simpelweg een bundel.

0
test

@gimbal2 de huidige switch game is al een bundel met alle uitbreidingen. grafisch terug gezet om te kunnen draaien. enigste wat ik dan nog kan bedenken is dat het via cloud gaming gaat.

0
test

De laatste druppels melk?

0

Aanbevolen voor jou