Skull and Bones-verhalen van Nederlandse schrijvers nu op Ubisoft Special-app

Skull and Bones-verhalen van Nederlandse schrijvers nu op Ubisoft Special-app

Verborgen Verhalen van eigen bodem

Skull and Bones staat al een tijdje op de planning. Er is nog geen releasedatum voor de Ubisoft-game, maar voor wie niet kan wachten op dit piratenavontuur zijn er nu nieuwe Verborgen Verhalen uitgegeven op de Ubisoft Special-app. De verhalen zijn geschreven door Nederlanders Manon Uphoff en Marcel van Driel.

De Verborgen Verhalen, die sinds maandag op de gratis Ubisoft Special-app beschikbaar zijn, spelen zich volledig af in de fictieve piratenwereld en voeren de lezer mee aan de hand van de belangrijkste schepen, eilanden en andere elementen uit de game.

De Verborgen Verhalen maken deel uit van Readification, een initiatief van de Leescoalitie, NBD Biblion en Ubisoft om jongeren meer te laten lezen. De verhalen gebruiken extraatjes zoals geluidseffecten, video en interactieve pop-ups, met als doel de leeservaring leuker te maken. Eerder heeft Readification ook al soortgelijke verhalen geschreven voor Assassin’s Creed Valhalla, geschreven door Abdelkader Benali en Roderick Leeuwenhart.

 

Skull and Bones werd al op E3 2017 aangekondigd, maar is vele malen uitgesteld. Op dit moment is de releasedatum die Ubisoft op het oog heeft niet bekend, maar de uitgesproken verwachting is dat het ergens later dit jaar zal uitkomen. In januari werd de game uitgesteld tot “begin 2023-24”. Het is dus onduidelijk hoe lang fans moeten wachten zodra zij de Verborgen Verhalen hebben uitgelezen.

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou