Skateboarder claimt dat nieuwe Tony Hawk-game dit jaar verschijnt

Skateboarder claimt dat nieuwe Tony Hawk-game dit jaar verschijnt

Volgens professionele skater Jason Dill verschijnt er dit jaar een nieuwe Tony Hawk's Pro Skater-game.

Dat meldt hij in een livestream genaamd The Nine Club. Na 1 uur en 36 minuten claimt hij in onderstaande video het volgende: "Jullie weten dat er dit jaar een nieuwe Tony Hawk Pro Skateboarder uitkomt?" Er gaan al langer geruchten over een nieuwe game in de eens zo populaire skateboardingreeks, maar vooralsnog is er niets bevestigd.

In dezelfde livestream vertelt Dill overigens ook dat EA contact met hem opnam voor het maken van een mobiele versie van Skate 3. Dill antwoordde daarop dat niemand zit te wachten op een mobiele versie van de game, en dat EA beter Skate 4 kan maken. Het is niet bekend of EA iets met dit advies gedaan heeft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Dill antwoordde daarop dat niemand zit te wachten op een mobiele versie van de game, en dat EA beter Skate 4 kan maken." Ik mag hem wel! Overigens hoe groot is de plaat voor de kop van EA om een mobile skate 3 te maken! Zit iemand daar op te wachten?? Geloof het niet.

0
test

@MelvinChowder De community heeft best hard geroepen om een nieuwe skate. EA was zo stoer om dat request in de wind te slaan.. Denk dat het redelijk wat kwaad bloed gaat zetten als ze met een mobile game komen.. Aan de andere kant; als het goed gedaan wordt zullen uiteindelijk niet heel veel mensen gaan mopperen..

0
test

Kijk al tijdje uit naar Session op de Xbox.. maar oei.. een 'goede' Tony Hawk.. yes please!! Inmiddels moeten ze toch wel zo ver zijn om een goede open wereld met meerdere skaters online.. beetje ala Steep. . dat zou vet zijn.

0

Aanbevolen voor jou