Shigeru Miyamoto geeft rondleiding door Super Nintendo World

Shigeru Miyamoto geeft rondleiding door Super Nintendo World

Nintendo's Shigeru Miyamoto heeft tijdens een speciale Direct-uitzending vannacht kijkers een rondleiding gegeven door het Super Nintendo World-park in Universal Studios Japan.

In de video toont de bedenker van franchises zoals Mario, Zelda en Pikmin de omgeving van het park. Ook toont hij hoe de interactie met de omgeving van het park werkt. Spelers dragen een bandje waarmee ze bijvoorbeeld tegen vraagtekenblokken kunnen slaan, om zo munten te verzamelen. Die zijn weer terug te vinden op een app op de smartphone. De video is hieronder te bekijken.

Eigenlijk had het Super Nintendo World-gedeelte in Universal Studios Japan dit jaar al open moeten gaan. Vanwege de uitbraak van corona liep het echter vertraging op. Nu moet het op 4 februari 2021 opengaan.

Het Super Nintendo World-pretpark is al jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Naast de interactie via de speciale polsband, zijn er attracties gebaseerd op Mario Kart, Mushroom Kingdom en het kasteel van Princess Peach. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er leuk uit, maar denk als het druk is je lang niet bij alle coinpickups kunt komen.

0
test

Hij is zo trots 😁

0

Aanbevolen voor jou