Sherlock Holmes: Chapter One uitgelicht in twee trailers

Sherlock Holmes: Chapter One uitgelicht in twee trailers

Er zijn twee trailers uitgebracht van de adventuregame Sherlock Holmes: Chapter One.

In de trailers staan de spelwereld waar de game zich afspeelt en het overkoepelende verhaal centraal. De game werd eerder dit jaar aangekondigd door ontwikkelaar Frogwares, dat ook verantwoordelijk was voor de meest recente Sherlock Holmes-games.

Sherlock Holmes: Chapter One speelt zich af in de jongvolwassen jaren van de beroemde detective. Hij moet op onderzoek in een stadje op een tropisch eiland, terwijl hij bij wordt gestaan door een andere John Watson dan fans van de detective gewend zijn. De game moet verder de structuur van de meest recente Sherlock Holmes-games aanhouden, en dus een open spelwereld bieden om te verkennen en zaken te onderzoeken.

Sherlock Holmes: Chapter One verschijnt in 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc via Steam, GOG en Epic Games Store. Er is nog geen exacte releasedatum bekend.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het alleen jammer dat er weer een boxje getikt moest worden, homosexualiteit.. Dan moet het wel heel belangrijk zijn voor het verhaal, want anders slaat het gewoon nergens op.

0

Aanbevolen voor jou