Sherlock Holmes: Chapter One aangekondigd

Sherlock Holmes: Chapter One aangekondigd

Frogwares heeft de game Sherlock Holmes: Chapter One onthuld.

Frogwares maakte eerder al meerdere Sherlock Holmes-games, waaronder het goed ontvangen Crimes and Punishments. De nieuwe game speelt zich af in de jongvolwassen jaren van de beroemde detective. Hij moet op onderzoek in een stadje op een tropisch eiland, terwijl hij bij wordt gestaan door een andere John Watson dan fans van de detective gewend zijn.

De game moet verder de structuur van de meest recente Sherlock Holmes-games aan houden, en dus een open spelwereld aanbieden om te verkennen en zaken te onderzoeken. Het spel verschijnt ergens in 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc (Steam, GOG en Epic Games Store).

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is al een 'chapter one' dus ik sla em mooi over tot die helemaal compleet is. En ben al niet echt te spreken om weer voor de zoveelste keer homosexualiteit in een game te zien als gadget om weer eens wat anders te zijn als andere keren ipv een werkelijk goed verhaal waar sexualiteit helemaal geen onderdeel van is. Verder zijn de beelden in iedergeval erg mooi, dus ik kijk op dat gebied wel uit naar de game.

0

Aanbevolen voor jou