Shadow of the Eternals terug naar Kickstarter als volledige game | Gamer.nl

Shadow of the Eternals terug naar Kickstarter als volledige game | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

In plaats van een game verdeeld over episodes, moet de spirituele opvolger van Eternal Darkne nu één game van acht tot tien uur worden. Wel is dit spel onderdeel van een groter verhaal, dat bij een succesvolle campagne mogelijk uitgebreid wordt via downloadbare content of compleet nieuwe delen.

Shadow of the Eternals staat nog steeds gepland voor een release in 2014 op PC en Wii U, met een PlayStation 4-versie als mogelijk doel wanneer er significant meer dan 750.000 dollar op wordt gehaald. 

Snake-stemacteur

Uit de Kickstarter-pagina blijkt verder dat David Hayter de stem van hoofdpersonage Paul Becker inspreekt. Hayter heeft jarenlang de stem van Solid Snake uit de Metal Gear Solid-reeks verzorgd. In het aankomende Metal Gear Solid: The Phantom Pain is hij echter vervangen door 24-acteur Kiefer Sutherland.

Nieuwe investeerders

De vorige Kickstarter voor Shadow of the Eternals werd nog vroegtijdig afgekapt, omdat toen al duidelijk werd dat het project zijn streefbedrag niet ging halen. Projectleider Denis Dyack meldt nu in een interview met Polygon dat er wel degelijk aanzienlijke intere e was. Naast het bedrag dat op Kickstarter werd opgehaald, was er ook geld binnengekomen via Paypal. In totaal was er zo'n 300.000 dollar toegezegd. De reden dat Precursor Games nu de helft van het bedrag vraagt, is omdat de studio ook andere investeerders heeft gevonden. Wie die investeerders zijn, kon Dyack niet onthullen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou