Seizoenspas voor Xenoblade Chronicles 3 aangekondigd

Seizoenspas voor Xenoblade Chronicles 3 aangekondigd

Er is een seizoenspas van Xenoblade Chronicles 3 aangekondigd tijdens een Direct-uitzending gisteren. Daar zijn ook nieuwe beelden van de game getoond.

De aangekondigde seizoenspas, die nu alvast gekocht kan worden, kost 29,99 euro. Daarmee krijgen spelers vanaf de release van de game tot eind 2023 extra content verspreid over vier verschillende uitbreidingen. Denk aan nieuwe items en outfits, uitdagende gevechten, missies, personages en uiteindelijk ook een nieuw verhaal.

In de video van ongeveer 25 minuten - die ook hieronder is te bekijken - gaat men dieper in op de aankomende Switch-game. Zo wordt de gigantische spelwereld uitgebreid getoond. Tijdens de reis van de speler worden plekken die zijn bezocht opgeslagen als zogenaamde 'herkenningspunten', waar men later snel naartoe kan reizen.

Ook wordt er dieper ingegaan op het vechtsysteem van de game. Personages hebben vaardigheden - in het spel ook wel Arts genoemd - die allerlei effecten op vijanden hebben. Spelers kunnen meerdere Arts aan elkaar rijgen om zo Chain Attacks te creëren. Hoe meer ervaring personages op doen, hoe krachtiger de Master Arts en Fusion Arts zijn die ze kunnen leren. Twee personages kunnen daarnaast ook samensmelten tot een zogenaamde 'Ouroboros', die extra sterk is.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit op Nintendo Switch. De game speelt zich af in Aionios, een levendige wereld waarin spelers hun reis beginnen om een einde te maken aan de eeuwige strijd tussen twee rivaliserende naties. Hoofdpersonages Noah en Mio zijn te midden van een vete tussen de vijandige naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze naties maken deel uit van een groots verhaal met het leven als het centrale thema.

Via de Nintendo Store kan men overigens een Collector's Edition van de game bestellen. Mensen ontvangen de game zelf op 29 juli, en in de loop van de herfst worden ook een steelbook, artbook en speciale verpakking geleverd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als de inhoud net zo groot is als van xenoblade 2 dan is het de extra aanschaf wel waard. Ik kan overigens nog nergens die collectors edition bestellen.

0

@Jumpman Die Collectors edition zal exclusief in de Nintendo Store te koop zijn, dat heeft Nintendo niet lang na de announcement getweet. Je kunt je inschrijven voor een email notificatie, maar dat zal wel net zo'n ramp worden als in Amerika. Daar crashte de site waardoor veel mensen hem niet konden pre-orderen

0

Aanbevolen voor jou