Sega sluit terugkeer van Nights en Burning Rangers niet uit

Sega sluit terugkeer van Nights en Burning Rangers niet uit

Sonic Team Japan neemt steeds meer werknemers aan

Sega sluit niet uit dat in de toekomst klassieke franchises zoals Nights en Burning Rangers terug zullen keren.

Tijdens Summer Game Fest praatte VGC met Takashi Iizuka, de creative officer van de Sonic-franchise. Het bedrijf brengt diens klassieke IP's steeds vaker terug. Zo werd onlangs Sonic Superstars aangekondigd en komt op 29 augustus Samba de Amigo: Party Central naar Nintendo Switch. VGC vroeg hem of andere klassieke franchises, zoals Nights en Burning Rangers, ooit een comeback gaan maken.

"Ik kan nu niets zeggen", aldus Iizuka. "Tegenwoordig ben ik de creative officer van Sonic the Hedgehog, dus ik richt mij daar volledig op en kan niet voor anderen spreken. Maar Sonic Team in Japan neemt steeds meer mensen aan - ze hebben meer werknemers dan ooit. Dus ik kan mij voorstellen dat je in de toekomst van dit soort games gaat horen."

Vorig jaar claimde Bloomberg te hebben vernomen dat Sega aan reboots werkt van Jet Set Radio en Crazy Taxi, twee andere klassieke franchises van het bedrijf. Deze spellen zijn vooralsnog in ieder geval niet aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een nieuwe Nights zou ik wel toe juichen ookal weet ik niet of een game als dat nu tegenwoordig nog zou aanslaan.

0
test

Ik zie liever een remaster van Skies of Arcadia of een nieuwe Shining Force (zoals op de Megadrive en Saturn, niet de PS2 games)

1
test

Ze mogen voor mij part gerust Shining games maken, maar Force had moeten voorbehouden blijven voor de SRPG's wat mij betreft. Skies of Arcadia, een klassieke Phantasy Star in plaats van de mmo, Beyond Oasis/Story of Thor, Dragon Force, Virtua Fighter, een remake van Panzer Dragoon Saga en Shinobi staan ook hoog op mijn persoonlijke verlanglijstje als het over hun verwaarloosde IP's gaat..

0

Aanbevolen voor jou