Sea of Stars, OlliOlli World en meer getoond tijdens Indie World-stream

Sea of Stars, OlliOlli World en meer getoond tijdens Indie World-stream

Nintendo zond gisteravond een Indie World-livestream uit, waarin diverse aankomende indiegames voor de Nintendo Switch de revue passeerden.

Zo werden de eerste beelden van Sea of Stars, de nieuwe game van The Messenger-ontwikkelaar Sabotage Studio, getoond. De rpg met zowel klassieke als moderne elementen moet in de winter van 2022 uitkomen.

Ook River City Girls 2 kwam voorbij. Het vervolg op River City Girls, dat in juni al werd aangekondigd, wordt wederom door WayForward ontwikkeld en biedt weer klassieke beat 'em-up actie. De game verschijnt aankomende zomer.

Van OlliOlli World, een nieuw deel in de skateboardreeks, werd bekendgemaakt dat het spel op 8 februari op Switch uitkomt. De game speelt zich af in de vreemd ogende wereld van Radlandia, een koninkrijk gemaakt door de skateboardgoden.

Andere games die voorbij kwamen, zijn Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses (verschijnt in de lente van 2022), Loco Motive (zomer 2022), Afterlove EP (zomer 2022), Dungeon Munchies (nu uit), Figment 2: Creed Valley (februari 2022), Let's Play! Oink Games (nu uit), Endling: Extinction is Forever (lente 2022), Omori (lente 2022), Chicory: A Colorful Tale (nu uit), Parkasaurus (lente 2022). Don't Starve Together (lente 2022) en Grime (zomer 2022). 

Hieronder zijn enkele trailers te zien, en helemaal onderin is de volledige livestream te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet veel soeps zo te zien en ik vraag me nog steeds af wat er is gebeurd met Hollow Knight Silk Song. Ik heb serieus een demo van die game gespeeld in juni 2019 bij een Nintendo persevent in Utrecht en ik herinner me dat Nintendo iets later nog een keer een trailer met upcoming games voor 2020 liet zien en dat deze daarbij zat. Zou de studio gewoon keihard getroffen zijn door de pandemie?

0
test

@Luigi1985 Ik heb die game ook op Gamescom gespeeld in 2019 ja. Ik denk dat het relatief kleine Team Cherry gewoon heel perfectionistisch is. Hollow Knight was echt een topspel dus laat ze maar de tijd nemen voor Silksong. Ook al ben ik net als jij ook erg ongeduldig!

0
test

@MichelMusters Laten we het inderdaad hopen, maar een teken van leven tijdens een showcase zou ik niet erg vinden. Overigens meen ik me te herinneren dat de eerste Hollow Knight tijdens een Indie World werd aangekondigd en dezelfde avond al online stond (die was overigens al wel uit op andere systemen). Misschien moet ik die gewoon nog een keer gaan spelen.

0
test

@Luigi1985 Het originele Hollow Knight had ook lang niet dezelfde verwachtingen als Silksong en op release was deze game ook gevuld met bugs. Ik denk dat ze dit met Silksong willen voorkomen, naast het feit dat het spel zelf ook gevarieerder moet worden. Hollow Knight zelf is, hoe je het went of keert, uiteindelijk vrij beperkt opgebouwd. Veel elementen worden hergebruikt, dat bedoel ik. Het spel zelf is absoluut fantastisch, moge dat duidelijk zijn.

0
test

Sea of stars ziet er erg netjes uit. Doet me erg denken aan chrono trigger en illusion of Gaia. Ook loco motive lijkt me interessant, paar titels om in de gaten te blijven houden.

0

Aanbevolen voor jou