Screenshots uitgebracht van geannuleerde Marvel-mmo

Screenshots uitgebracht van geannuleerde Marvel-mmo

Er zijn screenshots uitgebracht van de geannuleerde Marvel-mmo die in de maak was bij de ontwikkelaar van DC Universe Online.

Ramiro Galan deelde op ArtStation een aantal screenshots van de game, waarin vooral het menu waarmee spelers hun eigen personage aan kunnen maken worden getoond. Galan werkte als designer voor Pixelkings, een bedrijf dat weer in werd gehuurd om mee te werken aan de game.

In de beschrijving die bij de screenshots staat, valt te lezen dat de focus lag op "rijke kleuren met stilistische tonen die als ode aan Spider-Man Into the Spiderverse gezien kunnen worden". Spelers hadden tussen vier facties kunnen kiezen: de X-Men, Shield, Avengers en Fantastic Four.

Vorige week werd aangekondigd dat de mmo, die voor het grootste gedeelte werd ontwikkeld door DC Universe Online-makers Daybreak Games, is geannuleerd. Uitgever Enad Global 7 wil zich richten op andere projecten.

Hieronder zijn enkele voorbeelden van de screenshots te zien - de rest kan via de bovenstaande link gevonden worden.

Marvel mmorpg
 
Marvel mmorpg

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Daybreak.... "The Matrix Online" Ah ja die is weliswaar een paar maanden meegegaan voor de stekker eruit getrokken werd. 22 maart 2005 NA release, 31 juli 2009 shutdown. Planetside was wel vermakelijk. Redelijk tijdje gespeeld. Planetside 2 veel korter (Voelde aan als paywall/grind game voor mij) Star Wars Galaxies begon goed.. Toen mocht iedereen ineens Jedi worden. DC Universe Online was eerst P2P, werd later een F2P model. Landmark weliswaar 6 maanden meegegaan. Graphics vallen me qua stijl wel wat tegen. Lijkt me meer iets voor een jonger publiek (en die hadden dan aan de ouders moeten vragen om hun creditcard OF het zou een F2P model gekregen hebben met tal van microtransacties.. Waarschijnlijk in de vorm van kostuums en boosts) dan de volwassen marvel fans.

0

Aanbevolen voor jou