Scène in The Super Mario Bros. Movie hint mogelijk naar vervolg

Scène in The Super Mario Bros. Movie hint mogelijk naar vervolg

Film draait vanaf 5 april in de bioscoop

Er zit een scène in The Super Mario Bros. Movie die naar een mogelijke vervolgfilm hint.

Dat vertelt acteur Chris Pratt, die de stem van Mario inspreekt in de animatiefilm, in een interview met CBR. "Lusiter, er zit aan het einde van een film een post-credits scène waarin je een voorproefje krijgt van waar het vervolg over zou kunnen gaan. En dat maakt mij erg, erg enthousiast."

Hoewel het niet bekend is of de scène in kwestie er naar hint, laat Pratt wel weten dat er gepraat wordt over een mogelijke verfilming van Luigi's Mansion. "Ik denk dat dat geweldig zou zijn." Pratt meldt in een ander interview, waarin hij wordt bijgestaan door acteur Charlie Day, ook dat er wat hun betreft de komende tien jaar verschillende films binnen het Mario-universum mogen uitkomen. Dat interview is hieronder te bekijken.

In dat interview meldt Pratt ook dat hij verschillende reacties van Mario-fans krijgt over zijn acteerwerk. "Ik begrijp het helemaal. De fans hebben veel passie en ik ben een van die fans. Ik snap het. Mensen willen niet dat we dit verknallen, ze geven er veel om en zijn voorzichtig. En daar ben ik dankbaar voor. De film doet het Mario-universum eer aan."

The Super Mario Bros. Movie wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film. Chris Pratt voorziet Mario van stem en Jack Black speelt Bowser. Seth Rogen en Anna Taylor-Joy spelen respectievelijk Donkey Kong en Princess Peach. Verder verleent Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) zijn stem aan Luigi. Kevin Michael Richardson voorziet in de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike. De film draait vanaf 5 april in de bioscoop.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou